У мережі показали салон майбутньої новинки Volkswagen ID.7

Вже сьогодні, 17 квітня, компанія Volkswagen представить свій новий електрокар ID.7. Тим не менш, виробник продовжує підігрівати інтерес до майбутньої новинки. Так, в останньому відео-тизер Volkswagen показує салон електрокара.

Відео-тизер починається з дверних карт, на яких було показано підсвічування салону, що проходить через панель приладів. Також було розкрито акустичну систему, зроблену Harman Kardon. Також був показаний селектор коробки перемикання передач, що знаходиться за кермовим колесом. Промайнув і великий екран інформаційно-розважальної системи, на якому міститься багато різної інформації. Розумні вентиляційні отвори ID.7, які вперше були показані на Виставці споживчої електроніки (CES) у 2023 році, також можна побачити на тизері.

Все це було показано в перші чотири секунди, які закінчувалися елементами керування люком на даху, кнопкою SOS та педалями акселератора та гальма зі значками відтворення та паузи на них. Решта відео була просто загальними кадрами салону, що показують ідентифікаційний текст на спинках сидінь у світлій тематиці.

Всі офіційні характеристики нової моделі виробник зі зрозумілих причин тримає в секреті.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти