Volkswagen представив електричну версію моделі Passat

Знімаючи з виробництва седан Passat, Volkswagen випустив його електричну альтернативу новий Volkswagen ID.7. Тепер це флагманська, найпросунутіша і, очевидно, дорога модель електричного сімейства ID, яка зможе проїжджати без підзарядки до 700 км.

Поки що дебютував лише передсерійний прототип, але вже зараз можна сказати, що Volkswagen ID.7 стане першою моделлю на шасі MEB з новим високоефективним електродвигуном, що видає до 210 кВт або 286 к.с. У розробці даного агрегату брали участь співробітники Volkswagen Group Components із німецького Касселя.

За габаритами нова чотиридверка близька до моделі Mercedes-Benz EQE: 4,96 метра в довжину і 2,96 метра – колісна база. В екстер’єрі новинки очікується багато спільних рис з іншими електромобілями лінійки Volkswagen ID, але кузов “сімки” налаштували так, що коефіцієнт його аеродинамічного опору скоротився до видатного рівня 0,23.

По-новому в ID.7 зроблений і салон, який відрізняється від інших надкомпактною цифровою панеллю приладів і доповнює її проекцією з доповненою реальністю. Крім того, у розпорядженні водія та пасажира є клімат-контроль, крісла з охолодженням/обігрівом, вентиляцією та масажем, голосовий помічник під назвою IDA, а також 15-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, пов’язаної з преміальною 700-ватною акустикою 14 динаміками.

Крім цього, в оснащення Volkswagen ID.7 увійдуть панорамний люк з регульованою прозорістю і розширений список асистентів водіїв Travel Assist, який включає адаптивний круїз-контроль, систему зміни смуг руху і автопарковник, який може запам’ятовувати і відтворювати паркувальні маневри на дистанції до п’ятдесяти метрів.

Продавати новий Volkswagen ID.7 будуть у кількох версіях, але поки що анонсована лише одна – з новим 287-сильним електромотором на задній осі. Комплектувати його планується 2 батареями ємністю 82 та 91 кВт*год, які здатні забезпечити запас ходу до 615 та 700 км відповідно.

Виробництво новинки налагодять одразу у трьох місцях. Версії для Європи та Північної Америки збиратимуть на підприємстві Volkswagen у німецькому Емдені, а для Китаю – на місцевих СП FAW-Volkswagen та SAIC-Volkswagen. Продаж Volkswagen ID.7 розпочнеться восени поточного року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти