BMW представили свій найшвидший і найпотужніший серійний електрокар

Компанія BMW випустила новий седан i7 M70 xDrive, що став найпродуктивнішим і найшвидшим електрокаром у лінійці баварського бренду. Пройшовши підготовку в підрозділі BMW M, електрична сімка навчилася досягати першу сотню всього за 3,7 секунди і проїжджати на одній зарядці більше 500 км.

“Заряджений” седан BMW i7 M70 xDrive – це друга модель у лінійці сімейства i7 після стандартного xDrive60. Новинка отримала двомоторну силову установку із загальною віддачею, що сягає 660 к.с. і 1100 Нм максимального моменту, що крутить (при активації M Launch Control або M Sport Boost).

Час розгону до швидкості 100 км/год із зростанням потужності у BMW i7 M70 xDrive скоротився до 3,7 секунд, а максимальну швидкість у підрозділі BMW M обмежили в районі позначки 250 км/год.

Тягова батарея у новинки — та сама, що й у «молодшого» xDrive60. При ємності 101,7 кВт*год. її вистачить на 488–560 км автономного руху за циклом WLTP. Запас ходу електроседана залежить як від стилю їзди, так і від режиму їздової електроніки, найдальнобійніший з яких (Max Range) дає можливість автомобілю розігнатися максимум до 90 км/год.

У список обладнання BMW i7 M70 xDrive входить пневмопідвіска з адаптивними амортизаторами, поворотний механізмом задніх коліс, а також активна технологія придушення кренів. Крім того, у переліку оснащення седана позначені гальма M Sport зі збільшеними гальмівними дисками, задні сидіння Executive Lounge, дисплей BMW Theatre Screen під стелею, акустика Bowers & Wilkins та медіасистема iDrive, що працює під керуванням оновленої ОС 8.5.

Продаж нового BMW i7 M70 xDrive стартує в другій половині поточного року. Випускатимуть такі електроседани там же, де й інші “сімки” компанії BMW – на підприємстві в німецькому Дінгольфінгу. Ціни на новинку будуть названі пізніше.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти