Компанія Renault оновила один зі своїх найпопулярніших автомобілів

Марка Renault оновила одну зі своїх моделей автомобілів, що найбільш продаються. Йдеться про хетчбек Renault Clio, який обзавівся новим більш агресивним виглядом.

З оновленням Renault Clio не дісталося якихось значних інженерних змін, але його передня частина отримала більш агресивний вигляд у стилі інших недавно випущених автомобілів компанії Renault на зразок Espace. Змінився автомобіль і ззаду, отримавши трохи інші фари та оновлений логотип бренду Renault.

В обробці салону оновленого Renault Clio використані матеріали вищої якості, а також екологічні тканини, але загальне компонування, що включає 7- або 10-дюймову цифрову «приладку» і 7-або 9,3-дюймовий екран медіасистеми, залишилася тією ж.

Рестайлінговий варіант Renault Clio пропонуватиметься з кількома силовими установками на вибір, включаючи 145-сильний повнопривідний гібрид E-Tech на базі 4-циліндрового бензинового 1,6-літрового мотора на 94 к.с. у поєднанні з електроагрегатом потужністю 36 кВт (49 к.с.), високовольтним стартер-генератором потужністю 18 кВт (25 к.с.), а також акумулятором ємністю 1,2 кВт*год.

Також новий Renault Clio запропонують у конфігурації TCe 90 з бензиновою турботрійкою продуктивністю 90 к.с. та 6-ступінчастою МКПП, SCe 65 з 1,0-літровим атмосферним мотором на 65 к.с. у поєднанні з 5-швидкісною «механікою» та у версії Blue dCi 100 зі 100-сильним двигуном та 6-ступінчастою механічною трансмісією.

Продажі оновленої моделі Renault Clio стартують у Європі у вересні 2023 року. Ціни будуть названі додатково.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти