Nissan випустив китайську версію позашляховика Pathfinder

Марка Nissan показала на автосалоні в Шанхаї концепт “іншої” модифікації позашляховика Pathfinder останнього покоління, створеного спеціально під китайський ринок. Ця версія отримала яскравіший і сміливіший дизайн, який з оригінальним автомобілем не має практично нічого спільного.

По каркасу кузова, що несе, новий концепт Nissan – це все той же глобальний позашляховик Nissan Pathfinder п’ятого покоління, але всі зовнішні деталі, включаючи оптику, у китайського концепт-кара повністю оригінальні.

Представлений автомобіль отримав багаторівневі «штрихоподібні» фари, які чимось нагадують актуальний варіант кросовера Hyundai Tucson, абсолютно нові задні ліхтарі у вигляді єдиної плашки та нерозривну лінію скління, а також підштампування-грань, розташовану на боковинах.

Салон новинки концептуально не змінився, але при цьому в ньому побільшало мінімалізму, а також плавних ліній. Компонування інтер’єру залишилося 7-місним, а загальною домінантою в доопрацьованому оздобленні виступили об’єднані в єдиний кластер електронна панель приладів і медіасистема, функціонал якої реалізований на 12-дюймовому сенсорному екрані.

Про “техніку” концептуального Pathfinder для китайського ринку в компанії Nissan не розповіли. Якщо він все ж таки піде в серійне виробництво, то, за однією з версій, набуде 2,0-літровий бензиновий турбоагрегат (на модифікацію з ДВС натякає графіка приладової панелі), автоматичну коробку передач, а також систему повного приводу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти