Українець обміняв фальшиві права на справжні в ОАЕ

Неодноразово траплялися ситуації, коли українці попадалися на підробці водійського посвідчення. Але цього разу ситуація тягне на скандал міжнародного рівня. Всім відомо, що українські посвідчення водія можна обміняти на посвідчення деяких іноземних країн, в тому числі і в ОАЕ. Саме там і сталася доволі несподівана ситуація, інформує Головний Севісний центр МВС.

До Сервісного центру на Житомирщині було надіслане водійське посвідчення видане у 2021 році. Це посвідчення було обміняно на посвідчення водія в Об’єднаних Арабських Еміратах. В той же час, під час перевірки посвідчення водія в Україні, виявилося, що ці права належать іншій особі.

Тобто, українець отримав справжнє водійське посвідчення в ОАЕ на основі фальшивого українського посвідчення. Про інцидент відразу повідомили в Нацполіцію, а в Сервісному центрі висловили сподівання, що покарання все ж таки знайде свого “героя”.

У Сервісному центрі наголосили, що єдиним способом законно отримати посвідчення водія є процедура отримання прав через СЦ.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти