Ford Mustang шестого поколения уходит в историю

Компанія Ford завершила виробництво моделі Mustang шостого покоління. 6 квітня прощальне купе серії S550 зійшло з конвеєра заводу в Мічигані. Незабаром збірку «Мустангів» перезапустять: на підході фастбеки та кабріолети наступного покоління S650.

Джерело уточнює, що останній у своєму роді поні-кар був пофарбований у білий металік Oxford White. Такий Ford Mustang отримав рядний 4-циліндровий турбомотор EcoBoost об’ємом 2,3 літри (314 к.с.).

Офіційно виробник поки не підтвердив припинення складання Ford Mustang, проте це було очікувано, оскільки заводу в Мічигані потрібен час для пуско-налагодження виробництва автомобіля наступного покоління. Постачання дилерам «Мустангів» сьомого покоління мають розпочатися вже влітку. Покупці зможуть обирати між 2,3-літровим турбомотором EcoBoost та «атмосферником» Coyote об’ємом 5,0 літра.

Нагадаємо, Ford Mustang шостого покоління був представлений у грудні 2013 року та став на конвеєр у серпні 2014 року. У цьому поколінні знаменитий американський автомобіль уперше став глобальним, вийшовши на ринки за межами Північної Америки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти