Mercedes-Benz E-Class шостого покоління розсекретили на нових фото

Німецька компанія Mercedes-Benz оприлюднює фінальні тизери нового E-Class перед офіційним дебютом автомобіля.

Марка Mercedes-Benz пропонує поглянути на фінальні тизери нового E-Class, на яких серед іншого представлено контур кузова новинки.

Про Mercedes-Benz E-Class шостої генерації вже відомо, що на американський авторинок новинка вийде до кінця 2023 року, а в другому півріччі в Європі можуть з’явитися і седан, і універсал. Що ж до моторної лінійки, то агрегатів V8 у нового E-Class не буде, а ось 6-циліндрові двигуни поки що під питанням. Найпотужнішим модифікаціям седана і універсала пророкують гібридну технологію E Performance, що заряджається.

Салон нового E-Class з комплексом MBUX Superscreen практично втратив «фізичні» кнопки, навіть клавіші під центральним екраном і на кермі будуть сенсорними. У компанії Mercedes-Benz розповіли, що до переліку обладнання увійде така нестандартна опція як відеокамера, спрямована на водія, через яку зручно вестиме конференції через Zoom. При цьому використовувати її для онлайн-зустріч можна лише у випадку, якщо машина припаркована.

Раніше повідомлялося, що в ході майбутньої презентації представлять щонайменше седан, а як максимум – ще й універсал Estate. Пізніше з’явиться вседорожня версія Estate All-Terrain, а ось купе та кабріолетів у новій генерації E-Class не буде. Вони сформують окреме сімейство з індексом CLE, яке одночасно стане заміною і для знятих із виробництва дводверок C-Class.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти