Нова «LADA» приголомшила своїм цінником

До України з Росії завезли нові легковики «Лада Веста Крос». За кілька тижнів їх продаватимуть в автосалонах корпорації «Укравто».

«Лада Веста Крос» — найновіша модель ВАЗу. Універсал має новий кузов, оздоблений чорним пластиковим захистом. Переїжджає 20-сантиметрові перешкоди. Машину продаватимуть у комплектаціях стандарт, люкс і люкс із кон­диціонером. Ціна становитиме від 449 до 472 тис. грн. Майже стільки ж коштує німецький позашляховик «Опель Мокка», корейський «Кіа Стонік» і китайський «Черрі Тіго 5».

— Російську машину ніхто не купуватиме, — каже автомобільний експерт 37-річний Павло Мельник. — Для виготовлення якісних автомобілів завод ВАЗ не має вдосталь технологій. Використовують неякісний метал, що швидко іржавіє.

— Самі росіяни незадоволені новинкою, — додає 32-річний Тарас Брязгунов, оглядач автомобільного видання. — Її роботизована автоматична коробка передач ламається на 20–30 тисячах кілометрів пробігу. Це вже не старий «Жигуль», якого можна ремонтувати самому або в гаражі сусіда. Їй необхідна станція із спеціальним обладнанням. Якість ВАЗів не покращилася. За такі гроші українці їх не купуватимуть. До того ж машини вироблені країною-агресором. Автомобілі завезли для вивчення попиту.

Джерело: Gazeta.ua

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти