Duster перетворили у спортивний кросовер у стилі Lamborghini Urus

Не дивлячись на те, що модель Duster являється однією із найбюджетніших кросоверів у світі, тюнінг ательє та дилери пропонують безліч доробок для неї.

Дешевий кросовер Duster зарекомендував себе, як простий та надійний автомобіль. Але, фанати моделі іноді роблять незвичайні тюнінг-проекти з цим автомобілем. Не так давно німці вирішили уявити, що ж буде, якщо зробити з бюджетного кросовера спортивний кросовер. Так і з’явився Duster CarPoint Yellow Edition.

Після тюнінгу машина отримала повністю оновлений стиль і в першу чергу це торкнулося нових 20,0-дюймових коліс на 5 спиць із жовтими вставками на дисках. Підвіску занизили.

Пофарбували машину у зухвалий жовтий колір, майже як у зарядженого Lamborghini Urus. Також з основним кольором чудово контрастують чорні бічні панелі CarPoint Edition. З “обважування” автомобіль отримав передню захисну дугу, підніжки та здвоєну вихлопну систему.

В інтер’єрі змін майже не сталося, там додалися лише накладки на пороги з нержавіючої сталі та велюрові килимки.

Стандартна модифікація автомобіля вже передбачає:

– 8,0-дюймову інформаційно-розважальну систему Media Nav;

– автоматичний клімат-контроль;

– підігрів сидінь;

– круїз контроль.

Оснастили “спортивний” варіант Duster звичайним 1,3-літровим двигуном із турбіною на 150 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Машина має 6-ступінчасту механіку та повний привід.

Після тюнінгу автомобіль оцінили в 37 390 доларів.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти