BMW X5 M отримав тюнінг від відомого ательє Manhart

Тюнінг-ательє Manhart знову голосно заявило про себе, цього разу з пакетом перетворень для кросовера BMW X5 M. Фірма доопрацювала загальний стиль автомобіля та збільшила потужність двигуна. Проект отримав назву MHX5 700.

Прямо із заводу кросовер BMW X5 M представляє собою дуже продуктивний автомобіль з 4,4-літровим мотором V8 з подвійним турбонаддувом, що видає 625 к.с. і 750 Нм максимального моменту, що крутить. В ательє Manhart збільшили потужність двигуна до 730 к.с. і 900 Нм максимального моменту, що крутить. Цього вдалося досягти завдяки блоку живлення MHtronik, а також вихлопній системі з нержавіючої сталі.

Тюнінг-ательє Manhart також доопрацювали зовнішній вигляд кросовера X5 M за допомогою різних карбонових деталей та компонентів. Спереду було встановлено новий передній спліттер, а також нові повітрозабірники. З обох боків автомобіль отримав спеціальні накладки на пороги, що складаються з двох частин. Задня частина машини знайшла новий дифузор та подвійний спойлер під заднім склом.

Доробки інтер’єру X5 M набагато скромніші — ательє Manhart додало нові підлогові килимки, пелюстки перемикання передач, а також карбонове оздоблення рульового колеса.

До речі, пакет доробок від компанії Manhart не підходить для оновленого BMW X5 M, який німецький виробник представив раніше в 2023 році. Новинка отримала змінену стилістику та 48-вольтову м’яку гібридну систему, щоб додати трохи продуктивності. Але, зважаючи на все, німецьке тюнінг-ательє Manhart дуже скоро «добереться» і до цієї оновленої версії «зарядженого» кросовера.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти