З’ясували реальну потужність гібридного кросовера BMW XM: цифри вищі, ніж у виробника

Фахівці з тюнінгу BMW з компанії IND Distribution вирішили з’ясувати, якими є реальні показники потужності у гібридного кросовера BMW XM. У розпорядженні тюнерів виявився і не топовий варіант моделі під назвою Label Red і не базовий XM 50e, на диностенді вирішили перевірити версію, яка вийшла на ринок першою.

За даними виробника, сукупна віддача такого BMW XM складає 644 к.с. і 800 Нм крутного моменту, що походять від гібридної установки, що складається з нового 4,4-літрового бітурбованого бензинового V8 моделі S68, 9-ступінчастої АКПП з інтегрованим в неї електромотором і літій-іонної батареї ємністю 25,7 кВт * год.

Отже, виміри на диностенді, зафіксовані на колесах, показали 614,84 к.с. і 771 Нм крутного моменту. BMW має звичку занижувати свої показники потужності, і схоже, що цей автомобіль нічим не відрізняється. Передбачаючи приблизну втрату трансмісії в 20%, виходить, що BMW XM теоретично виробляє близько 737,8 к.с. і 925 Нм крутного моменту. Наскільки точні ці показники, сказати складно, але в будь-якому вони виявилися вищими за заявлені.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти