В Україні створили унікальний всюдихід Гелендваген G63 4×4² для США

Цей позашляховик був спеціально виготовлений для клієнта з Сполучених Штатів в Житомирі, розповідає видання “ТопЖир”. Варто зазначити, що це не перший випадок, коли американські клієнти звертаються до українських майстрів для створення ексклюзивних проектів. Водночас, як ми вже розповідали раніше, коли США постачають зброю та військову техніку в Україну, Україна надсилає унікальні автомобілі в Америку. В даному випадку мова йде про Mercedes Gelendvagen G63 4×4².

Фото з сайту “ТопЖир”

Варто нагадати, що раніше вже були відправлені декілька 6-колісних Мерседесів Гелендваген до Сполучених Штатів. Зокрема, український Mercedes G-Class 6X6, виготовлений нашими майстрами, був сфотографований в Маямі. Також варто згадати, що після перемоги над Ентоні Джошуа, Олександр Усик придбав собі шестиколісний Гелендваген, який також був зроблений українськими майстрами, а саме – авторами YouTube-каналу “Джипи Монстри”.

Фото з сайту “ТопЖир”
Фото з сайту “ТопЖир”

Що стосується нового проекту, він був побудований на базі серійного G63 2022 року виробництва. Питання в тому, чому саме його обрали? На перший погляд може здатися, що це нескладна модифікація, але насправді це був складний проект, який вимагав багато зусиль для реалізації. Детальніше про цей монстр можна побачити у відеоогляді.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти