Знамениті мотоцикли Jawa повертаються

Індійська корпорація Mahindra, яка володіє маркою Jawa, зробила сенсаційне повідомлення про повернення мотоциклів Jawa на європейський ринок після тривалої перерви. Європейські покупці можуть придбати три моделі: Jawa, Forty Two і Perak, повідомляє “Автоцентр”.

Всі ці нові мотоцикли мають класичний дизайн і оснащені одноциліндровим двигуном з водяним охолодженням, відповідаючим екологічним стандартам Євро 5.

Моделі Jawa і Forty Two оснащені 293-кубовим двигуном з потужністю 27 к.с. і максимальним крутним моментом 28 Нм. Мотоцикл Perak має більш потужний двигун об’ємом 334 куб. см з 30 к.с. і 31 Нм крутного моменту.

Про ці мотоцикли зазначається, що вони стануть конкурентами таким класичним моделям, як Triumph і Royal Enfield, але при цьому вони будуть доступнішими за ці бренди. Наприклад, Perak в індійських офіційних дилерів коштує 164 тис. індійських рупій, що дорівнює 2167 доларам США.

Після викупу Jawa компанією Classic Legends Pvt. Ltd., що є дочірньою компанією Mahindra Group, чеський виробник мотоциклів Jawa відродився. Mahindra Group володіє 60% акцій компанії, а решта 40% належать підприємцям, включаючи сина Рустамі Ірані, сина засновника компанії Ideal Jawa.

Крім марки Jawa, Mahindra також володіє такими мотоциклетними брендами, як BSA, Yezdi і Peugeot, а також випускає мототехніку під власним брендом Mahindra.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти