Що особливого в найдорожчому Nissan в історії за 220 000 $

Альтернативні версії звичайних автомобілів зазвичай коштують трохи більше ніж стандартні комплектації. Однак, коли сам автомобіль є вкрай специфічним, його спеціальна версія може бути дуже дороговартісною, і це стосується легендарного Nissan GT-R у виконанні Nismo, який коштує на $100 000 більше, ніж його базова комплектація.

Отже, базова модель Nissan GT-R 2024 року вартує $120 990, а вартість версії Nismo збільшується до $220 900. Якщо порівняти ціни з конкурентами, за такі гроші можна вже придбати Porsche 911 Turbo або навіть 911 Turbo S.

Nissan GT-R Nismo

Очевидно, найбільш суттєвим питанням є те, що отримує покупець з пакетом Nismo. Перш за все, змінюється зовнішній вигляд автомобіля, оскільки на даху, капоті, кришці багажника, дзеркалах та бічних порогах з’являється багато деталей з карбону. Природно, це повинно знизити вагу автомобіля, але компанія Nissan не надає на цей рахунок конкретних деталей.

Nissan GT-R Nismo

Одне з безсумнівно покращень в автомобілі – це система розважування, яка тепер наближена до ідеалу і розподіляється в співвідношенні 54/46. Особливий обвіс спеціальної версії забезпечує додаткову силу прилягання та покращене охолодження. Двигун майже не зазнав змін – 3,8-літровий V6 тепер розвиває 600 к.с. (у стандартній версії – 565 к.с.).

Цей автомобіль буде доступний у дилерських центрах не раніше літа 2023 року.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти