З’явились перші шпигунські фото нової Hyundai Elantra 2024 року

Оновлена модель Hyundai Elantra з’явилася на ринку Північної Америки з оновленим зовнішнім виглядом. Це наступний крок компанії у перегляді дизайну своїх седанів по всьому світу.

Оновлений Hyundai Elantra, як і його південнокорейський аналог Avante, отримав оновлену передню панель, яка включає тонкі фари, оновлені крила та скульптурні лінії кузова на капоті. Задня частина також була оновлена з незначними змінами в дизайні задніх ліхтарів. Оновлена Elantra має великий значок Hyundai на передній панелі, а позначка на задній частині вказує на рівень комплектації даної моделі.

Фото: motor1

Щодо інтер’єру, наразі немає фотографій, але ймовірно, що він буде схожий на оновлений Avante з кількома технічними змінами. Деякі з нових функцій, які можна очікувати, включають вбудований відеореєстратор та розумну систему кондиціонування повітря для запобігання утворенню цвілі в автомобілі.

Фото: motor1

Щодо технічних характеристик, поточна Elantra N має 276 кінських сил, тоді як стандартна версія Elantra у США оснащена 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 147 к.с. або 1,6-літровим турбомотором потужністю 201 к.с. Також є гібридна версія Elantra з 1,6-літровим двигуном та електродвигуном.

Фото: motor1

Очікується, що оновлена модель Hyundai Elantra 2024 буде представлена офіційно протягом найближчих тижнів або до осені.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти