Рідкісні дорогі автомобілі більше 20 років простояли занедбаними в гаражі

В Великобританії було зроблено цікаве відкриття в старому гаражі – виявилися два раритетних спорткара: Porsche 911 SC та Triumph TR6. Ці колекційні автомобілі протягом багатьох років не бачили дороги і були приховані від ока людей. Знахідку вирішили документувати на відео, яке було опубліковане на Youtube-каналі під назвою The Late Brake Show, повідомляє видання “Фокус”.

Власниця цих автомобілів розповіла, що Triumph TR6 стоїть у гаражі з 80-х років, а Porsche 911 не був використаний протягом понад 20 років. Ці автомобілі перебували у сім’ї з 1986 року, коли їх придбав тесть британки. Згодом вони перейшли на її чоловіка, але через серйозні проблеми зі здоров’ям, він не міг належним чином доглядати за ними.

У 2021 році власник автомобілів помер, і тоді британка вирішила відновити ці спорткари і надати їм друге життя. Стан Triumph TR6 залишає бажати кращого, але Porsche 911 SC 1978 року виглядає вельми добре – його кузов і салон досить добре збереглися.

Спочатку спорткар Porsche 911 був витягнутий з гаража, очищений від пилу та бруду, а двигун обсягом 3,0 літра і потужністю 180 кінських сил отримав заміну масла та паливних трубок. Здивувавши всіх, двигун ожив і показав ознаки життя. Потім автомобіль був доставлений до автосервісу, де механіки вирішили, що його можна легко відновити.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти