Стало відомо, як буде виглядати найменший і найдешевший кросовер Skoda

Художники, які створювали дизайн зовнішності майбутнього бюджетного кросовера Skoda, відомого як Small, знайшли натхнення у раніше опублікованих офіційних ескізах.

За рендерами, які з’явилися в мережі, Skoda Small матиме простий на перший погляд фарний блок, який буде інтегрований з заглушкою в області, де зазвичай розташовується радіаторна решітка.

Передній бампер має великий повітрозабірник з малюнком у формі клітин, на даху будуть рейлінги, а нижня частина боковин буде прикрита накладками з незабарвленого пластику.

Новий Skoda Small буде повністю електричним кросовером, який стане супутником майбутнього Volkswagen ID.2 X та конкурентом нового Renault 4. Презентація моделі Small, так само як і Renault 4, запланована на 2025 рік.

Цей найменший кросовер Skoda стане найкомпактнішим SUV у лінійці чеського бренду, з довжиною близько 4100 мм, а також замінить дві моделі – Fabia і Kamiq.

Очікується, що автомобіль буде максимально доступним, завдяки одному передньому електромотору та компактному літій-іонному акумулятору об’ємом всього 38 кВт/год.

Орієнтовна ціна новинки вже відома – 25 тисяч євро.

Джерело wheel-news.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти