Новий Volkswagen Touareg 2024 показали перед прем’єрою

Оновлений Volkswagen Touareg готується до свого випуску зі зміненим дизайном, поліпшеною внутрішньою обробкою та новими опціями.

Виробник опублікував офіційні тизери нового Volkswagen Touareg 2024, презентація флагманського кросовера відбудеться вже сьогодні, 24 травня. Коротке відео було опубліковано на сторінці Volkswagen у Twitter.

Хоча відео приховує багато деталей, можна помітити, що у нового Touareg з’явилися матричні фари та радіаторна решітка з підсвічуванням, а задні фонари об’єднані смугою, яка світиться. Крім того, раніше були показані прототипи Volkswagen Touareg 2024, що дозволяє краще розглянути їх дизайн.

Салон нового Volkswagen Touareg 2024 вже було розсекречено, і практично нічого не змінилося. Кросовер отримав поліпшену обробку і оновлену мультимедійну систему, а також додаткову можливість бездротового підключення Apple CarPlay та Android Auto.

Що стосується двигунів, Volkswagen Touareg буде продовжувати оснащуватися 3,0-літровими V6-агрегатами з турбонаддувом. Бензиновий двигун буде мати до 340 кінських сил, а дизельні варіанти будуть мати потужність 231 та 286 кінських сил. У лінійці моделей також залишаться гібридні версії з об’ємом 3,0 літра і потужністю 381 та 462 кінських сил, які заряджатимуться.

Підвіска Volkswagen Touareg буде перенастроєна як для стандартної сталевої, так і для опційної пневматичної підвіски. До доступних опцій входитимуть також системи керованих задніх коліс і активні стабілізатори.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти