У мережі з’явилися перші зображення нової Tesla Model 3

Tesla готує нове покоління свого автомобіля Model 3, але компанія тримає подробиці про цю програму оновлень під кодовою назвою Project Highland в секреті. Проте, завдяки фанатам бренду, деякі дані про цю новинку вже потрапили в мережу.

Перші зображення Tesla Model 3 Highland з’явилися в Інтернеті ще в лютому цього року. На багатьох з них кузов автомобіля був закритий спеціальними покриттями, які не дозволяли побачити, що саме змінилося. Проте, у квітні фотошпигунам вдалося зняти передню частину без камуфляжу. Оновлений седан виглядав спортивніше та схожий на майбутній Tesla Roadster другого покоління. Передня оптика стала тоншою, а кузов отримав гладкіші лінії.

На основі цих зображень сторонні художники спробували уявити, яким буде оновлений седан. Один з користувачів Twitter під ніком CYBRTRK420 намалював задню частину автомобіля. За аналогією з передніми фарами, він обладнав Model 3 Highland вузькими кутастими задніми фарами з іншими світлодіодними елементами. Також змінилося вигляд кришки багажного відділення.

Відомо, що в салоні седану будуть внесені зміни. Model 3 Highland отримає нове кермо без підкермових “пелюсток”. Рендер цього керма нещодавно був опублікований на Twitter.

Крім того, в “трійки” буде новий дисплей та покращена система автономного керування. “Автопілот” буде працювати завдяки більшому набору камер та датчиків, ніж у поточній моделі.

Джерело autogeek.com.uа
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти