Зміни вражають: з’явились перші фото нового Volkswagen Touareg

Німецький автовиробник презентував оновлену модель Volkswagen Touareg, яка є одним з найпопулярніших кросоверів серед українських автолюбителів. Цю інформацію повідомляє ресурс auto.ria.

Оновлений Touareg отримав поліпшену світлотехніку. Передня частина автомобіля тепер має трансформований пластиковий обвіс, який перетинає світлодіодна смуга, з’єднуючи фари IQ.Light HD Matrix. Кожна фара містить більше 19 тисяч мікроскопічних світлодіодів, які незалежно керуються та автоматично змінюють форму променя в залежності від погоди та умов дорожнього руху.

Задні ліхтарі також були оновлені і стали суцільною світлодіодною балкою, яка навіть не розривається логотипом, який підсвічується.

У салоні автомобіля з’явилися дві рідкокристалічних панелі. Перед водієм розміщено 12-дюймовий кластер приладів, а на центральній консолі розташований 15-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи. Ця система має покращену підтримку голосових команд та бездротове підключення Apple CarPlay / Android Auto.

Вартість базової комплектації Volkswagen Touareg становить від 69 200 євро. Крім того, виробник пропонує додаткові опції, такі як проєкційний дисплей і потужна звукова система Dynaudio з 730 Вт.

Щодо силових агрегатів, в новій моделі будуть доступні п’ять версій двигунів з різними видами палива – бензин, дизель та гібрид. Всі вони будуть шестициліндровими і комплектуватимуться 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Крім того, автомобіль буде мати систему повного приводу 4Motion, яка є стандартною. В залежності від версії, Touareg зможе розганятися від 0 до 100 км/год за 7,6-5,1 секунди.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти