Представлено найдешевший Mercedes-AMG за $1500

Mercedes-AMG представив свою найнезвичайнішу модель – електричний самокат E-Scooter.

Це найдешевший продукт від спортивного підрозділу Mercedes.

Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Mercedes-AMG E-Scooter створено спільно зі швейцарською компанією Micro Mobility Systems. Це ще один крок у планах Mercedes стати стійкою мобільною компанією.

Кузов електросамоката пофарбований у чорний колір. На ньому є кілька логотипів Mercedes-AMG, які не дають власнику забути, з чим він має справу.

Mercedes-AMG E-Scooter має дисплей, який відображає рівень заряду та швидкість. Підніжка виготовлена з протиковзкого покриття.

Mercedes-AMG E-Scooter оснащений електромотором потужністю 500 Вт (0,68 к.с.). Він живиться від акумуляторної батареї місткістю 450 Вт⋅год.

Максимальна швидкість електричного самоката становить 19 км/год. Модель здатна проїхати до 39 км в екорежимі та до 24 км у спортивному режимі на одному заряді. Повна зарядка займає до 3,5 години.

Електросамокат підтримує додаток Micro, який дозволяє синхронізувати транспорт зі смартфоном через Bluetooth. Гаджет можна прикріпити до керма за допомогою спеціального тримача.

Mercedes-AMG E-Scooter позиціонується як легкий транспорт для недалеких поїздок. Вартість моделі починається з 1500 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти