В Україні створили унікальний автомобіль “Перемога”

Український автомобіль “Перемога” побудували, використовуючи базову платформу Mercedes-Benz CL550.

Цей унікальний автомобіль, який має привабливу назву “Перемога”, був побудований протягом майже року в Бучанському районі. За словами розробників проекту, на початкових етапах роботи їм доводилося працювати під звуки артилерійських пострілів. Однак, завдяки великим зусиллям, “Перемога” нарешті була створена. Про це повідомили на сайті “ТопЖир”.

Цей автомобіль є творінням київського тюнінг-ательє Specautotuning, яке знаходиться під Бучею. В основі “Перемоги” лежить купе Mercedes CL550 (кузов W216).

Екстер’єр автомобіля відображає різні напрями автомобільного дизайну. Проте, він є сучасною інтерпретацією польського автомобіля Warszawa, за задумом розробників. Варто зазначити, що модель Warszawa була першою післявоєнною польською машиною, яка була копією радянської “Победи” ГАЗ М-20.

Всередині “Перемоги” немає відмінностей від її донорського автомобіля. Те ж саме стосується його технічного оснащення, яке було успадковане без змін від Mercedes-Benz.

Отже, зовнішній вигляд цього автомобіля представляє собою комфортний салон із деякими елементами неоретро-дизайну. Він оснащений 5,5-літровим двигуном, що розвиває майже 400 кінських сил, що забезпечує достойну динаміку (розгін до сотні за близько 6 секунд).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти