Назвали найпопулярніші авто у світі за підсумками першого кварталу 2023 року

Компанія Toyota продовжує займати провідну позицію на ринку автомобілів, засвідчуючи своє беззаперечне лідерство. У першій п’ятірці бестселерів знаходяться 4 моделі, випущені цим японським брендом, інформує “Твоя МАШИНА”.

Варто зазначити, що перше місце в рейтингу продажів на глобальному ринку за перший квартал поточного року належить електричному кросоверу Tesla Model Y. Загальний обсяг продажів цієї моделі склав 267 тис. 200 одиниць, а її основна аудиторія знаходиться в країнах ЄС.

На другому місці з обсягами реалізації знаходиться багатолика Toyota Corolla, яку також продають під різними назвами, такими як Levin, Allion і Lingshang. Загалом було продано 256 тис. 400 автомобілів цієї моделі. Третє місце у рейтингу займає пікап Toyota Hilux, яким зацікавилися 214 700 клієнтів по всьому світу.

На четвертому місці в списку переможців 2022 року в номінації “світовий бестселер” розташовується кросовер Toyota RAV4/Wildlander, з продажами 211 тис. автомобілів. А Toyota Camry завершує ТОП-5 найпопулярніших автомобілів у світі, за версією JATO Dynamics і порталу Motor1. Продано 166 тис. 200 одиниць цього седана.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти