Kia випустить конкурента Toyota HiLux та Ford Ranger

Компанія Kia планує випустити новий пікап у 2025 році, який буде абсолютно новою моделлю, а не просто варіантом Hyundai Santa Cruz.

Згідно з інформацією, наданою австралійським виданням Drive, Kia провела конфіденційний брифінг з дилерами, на якому повідомила, що новий пікап з подвійною кабіною буде доступний у салонах з 2025 року. Відзначається, що ця модель буде справжнім конкурентом для Toyota HiLux і Ford Ranger, і Kia планує серйозно підійти до створення цього автомобіля. Останнім часом Kia змінила свій імідж і тепер вважається виробником доступних та надійних машин.

Toyota HiLux і Ford Ranger були найбільш продаваними пікапами на австралійському ринку протягом останніх 6 років. Тому Kia має нелегке завдання створити повноцінного конкурента для цих двох моделей. Проект розробки пікапа Kia почався у 2020 році, тому у них є шанси на успіх.

Новий пікап Kia ще не отримав остаточної назви і внутрішньо позначається кодом TK. Деталі про двигуни та технічні характеристики поки не розголошуються. Раніше був помічений прототип цього пікапа у камуфляжі, і, здається, він матиме дизайн, схожий на модель Kia Mohave.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти