Нова Mazda CX-5 може з’явитись у 2025 році

Наступне покоління популярного кросовера Mazda CX-5 планується випустити на ринок у 2025 році з гібридною силовою установкою.

CX-5 є найбільш продаваним автомобілем Mazda, і минулого року було продано 365 135 одиниць. Виникли чутки, що цей кросовер може бути замінений після випуску кількох нових моделей. Однак, здається, нове покоління CX-5 отримає відстрочку із запуском третього покоління.

За інформацією видання Drive, хоча офіційна дата запуску ще не визначена, Mazda підтвердила, що нова генерація CX-5 буде доступна у салонах разом із CX-50 та більшими позашляховиками, такими як CX-90.

Новий CX-5 ймовірно буде мати подібну конфігурацію до сьогоднішньої моделі, включаючи чотирициліндровий двигун, передній привід та опціональний повний привід.

Також ймовірно, що новий Mazda CX-5 отримає гібридну силову установку, схожу до тієї, що використовується в Toyota RAV4 або Corolla Cross. Toyota володіє п’ятьма відсотками акцій Mazda, і обидві компанії вже співпрацювали над кількома автомобілями, включаючи гібридну версію Mazda 3, доступну тільки на японському ринку. У США Toyota Corolla Cross і Mazda CX-50 виробляються на заводі Mazda Toyota Manufacturing в Алабамі.

Джерело motorcar.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти