Новий Hyundai IONIQ 7 засвітився на тестах

У Сеулі (Південна Корея) було помічено прототип електричного кросовера Hyundai IONIQ 7, який планують випустити на європейський ринок у 2025 році. Хоча автомобіль був повністю закамуфльований, його габарити викликали захоплення. IONIQ 7 має характерну вертикальну передню частину, нахилене вітрове скло і плавний спуск даху до корми. Також варто відзначити високу лінію скління і масивний зовнішній вигляд автомобіля.

IONIQ 7 є серійним наступником концепту Hyundai Seven і буде представляти екологічну альтернативу моделі Santa Fe. Цей новий електрокар буде мати сім місць і преміально обладнаний салон, розроблений за подібними стандартами, що й моделі Genesis. До того ж, його багажник буде імовірно великим.

IONIQ 7 буде побудований на платформі E-GMP і матиме двомоторну силову установку. Потужність автомобіля буде варіюватися від 235 до 313 к.с., залежно від версії. Запас ходу становитиме до 600 км завдяки батареї ємністю 100 кВтг. Очікується, що офіційна презентація новинки відбудеться у 2024 році, а продажі стартують у 2025 році.

Джерело autogid.pro
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти