Honda показала перше фото нового Accord

Honda випустила перше зображення свого нового п’ятиметрового седана, Inspire (також відомий як Accord), який очікується влітку.

Honda представила перший вигляд нового п’ятиметрового седана. Китайський підрозділ компанії Dongfeng-Honda опублікував тизер зображення чотиридверного автомобіля Inspire. Це рестайлінгова версія одинадцятого покоління Accord, де будуть змінені бампери, кришка багажника та декоративні елементи.

Седан буде доступний з початку продажу з 1,5-літровим турбодвигуном і варіатором, а в майбутньому планується випуск гібридних версій з 2.0-літровим атмосферним двигуном. Орієнтовна стартова ціна складатиме 179 800 юанів (25 500 доларів).

Хоча Dongfeng-Honda намагається підтримувати інтригу, зовнішність та характеристики нового седана Inspire не є секретом, оскільки сертифікаційні дані були опубліковані 3,5 місяці тому.

Серед особливостей моделі будуть вертикальні радіаторні решітки і фари без перемички посередині.

Відносно недавно вийшла економічна гібридна версія Honda Accord, тому спочатку Inspire буде доступний звичайним 1,5-літровим турбованим бензиновим двигуном (192 кінських сили, 260 Нм) у поєднанні з варіатором. Не очікується, що в салоні будуть значні відмінності між “пов’язаними” седанами.

Джерело autohome.com.cn
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти