Toyota оновила компактний хетчбек Yaris

Офіційні зображення нового Toyota Yaris були опубліковані компанією Toyota. Цей хетчбек класу В отримав заплановане оновлення і з червня стане доступним для продажу на європейському ринку.

За даними, наданими веб-сайтом японського виробника автомобілів, з фотографій видно, що оновлений Toyota Yaris майже не змінився зовні. Однак, палітра кольорів кузова була розширена, а також були введені нові 17-дюймові диски, які можна отримати за додаткову плату.

Салон Yaris претерпів більш суттєві зміни. Наприклад, у більш дорогих версіях автомобіля встановлений абсолютно новий віртуальний щиток приладів. Також центральний сенсорний екран мультимедіа був збільшений до 9 дюймів у базовій комплектації та до 10,5 дюймів у топовій комплектації.

До переліку опцій були додані функція доступу до салону зі смартфона та паркувальний автопілот.

Бензинові двигуни об’ємом 1,0 л (72 к.с.) та 1,5 л (125 к.с.) залишилися незмінними порівняно з попередньою моделлю. Однак тепер в наявності дві гібридні модифікації – 116 і 130 кінських сил.

В Україні Toyota Yaris представлена актуальною гібридною версією з потужністю 116 кінських сил. Трансмісія має безступінчасте електронне керування (e-CVT).

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти