За три роки на китайському автомобілі відлущилась фарба

Фотографії іржавого автомобіля BAIC, які розповсюджуються в спільноті “Київ Автомобільний”, насправді привертають увагу. Зображення показують, що одна з дверей повністю поіржавіла під шаром фарби, тоді як на іншій двері фарба злущилась тільки знизу. Хоча наразі невідомо, у якому стані перебувають інші деталі кузова та двері.

Автор допису твердить, що автомобіль BAIC, випущений у 2020 році, мав пробіг всього 5 500 км. В Україні досить рідко зустрічаються автомобілі BAIC EU5, і в країні було продано лише кілька таких автомобілів.

Проблема поганого антикорозійного захисту в китайських автомобілях відома давно. Автомобілі, які були імпортовані з Китаю у першу хвилю імпорту в 2008-2012 роках, уже серйозно постраждали від корозії. На вулицях та сміттєзвалищах України можна побачити седани Chery Amulet та пікапи Great Wall з гнилими дверима, крилами і навіть порогами.

Продавці китайських автомобілів в Україні стверджують, що культура виробництва в Китаї значно покращилася з тих пір, але, як видно з цього прикладу, це не завжди правда.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти