Нові ліфтбек та універсал Skoda Superb вперше було знято під час тесту

Skoda продовжує утримувати свої позиції на автомобільному ринку, представляючи автомобілі різних типів і розмірів. Недавно фотограф-шпигун з видання Motor1 зробив знімки двох прототипів Skoda Superb, які в даний час перебувають на етапі випробувань. Ці прототипи включають універсал та пікап.

Вперше прототипи Skoda Superb були помічені під час тестування. За зробленими фотографіями здається, що доступна лише седанна версія, але насправді великий ліфтбек оснащений автоматичним підйомником. Фото демонструє великий об’єм багажного відділення та легкий доступ до нього. Двигуном можуть бути як чотирициліндровий бензиновий, так і дизельний об’ємом 2,0 літра. Також планується випуск гібридної версії, але наразі не відомо про випуск електричного варіанта. Існує можливість, що новий Superb може перейти з механічної коробки передач на автоматичну.

Зміни в передній частині автомобіля включають нову велику восьмикутну решітку радіатора, вище розташоване підборіддя і великі вертикально орієнтовані кутові вентиляційні отвори. Задні ліхтарі також стануть тоншими. Задні фари на універсалі трохи більші, щоб відповідати пропорціям автомобіля. Прототип універсала був помічений під час тестування на буксируванні. З відстані видно панель приладів. Цей редизайн буде включати безліч нових функцій та технологій, спрямованих на полегшення водію.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти