Нардеп під час війни змінив три нових автомобіля вартістю понад $500 тисяч

Народний депутат Богдан Торохтій оновив свій автопарк, придбавши найсучасніші моделі автомобілів для себе та своєї дружини. Однією з його останніх покупок став електричний Mercedes-Benz EQS, який коштує майже 200 тисяч доларів. Це одна з найновіших моделей від німецького бренду та одне з найсучасніших електричних авто на ринку.

За даними Bihus.Info, родина Торохтія вирішила замінити свої автомобілі після російського вторгнення. Усі нові автомобілі були придбані на ім’я дружини Богдана Торохтія, Аліни Левченко. У липні 2022 року Аліна Левченко продала свій Range Rover Sport за близько 76 000 доларів і придбала Mercedes-Benz G400 2020 року випуску. На вторинному ринку найнижча ціна на такий позашляховик становить 158 800 доларів.

У грудні 2022 року Левченко змінила Mercedes на новий Range Rover. За словами Торохтія, автомобіль був передзамовлений ще у 2021 році, але через війну його доставили до них з затримкою. Схожий на Range Rover автомобіль на вторинному ринку зараз продається за 185 000 доларів.

У березні 2023 року Range Rover був обміняний на електромобіль Mercedes-Benz EQS 580 2022 року. За зовнішнім виглядом автомобіля, це спецверсія моделі EQS 580 – Edition One. Нову модель можна придбати за 197 851 долар. Журналісти зафіксували, що народний депутат сам користується цим автомобілем. Загалом, на нові автомобілі Богдан Торохтій, народний депутат від Слуги народу, витратив понад півмільйона доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти