Новий Volkswagen Golf засвітився на шпигунських фото

В 2024 році компанія Volkswagen планує оновити свій компактний хетчбек Golf, про що оголосив генеральний директор Томас Шефер в початку цього року. Ймовірно, це буде останнє оновлення моделі з двигуном згоряння, оскільки голова компанії вже зазначив, що наступне, дев’яте оновлення стане повністю електричним.

Тестові знімки Golf 8.5 вже не є секретом, оскільки вони показують модель з остаточними серійними деталями.

Цікаво, що VW не намагався приховати нові фари, які здаються тоншими, ніж раніше. Поточна версія Golf пропонується зі стандартними та матричними світлодіодними фарами, а нові фари, ймовірно, мають повністю адаптивну систему. Вони були встановлені на прототипі гібридної версії eHybrid, яка може заряджатися від мережі. Також з очевидних змін можна відзначити оновлений передній бампер з вертикальними ламелями в нижньому впускному отворі та його оточенням.

Фото: motor1.com

Ззаду на задніх фонарях видно наклейки, які ховають нову світлодіодну графіку. Форма задніх фонарів, схоже, залишається незмінною, але неприємні підроблені наконечники вихлопу, на жаль, все ще присутні. Оскільки це оновлення в середині життєвого циклу моделі, бічний профіль практично залишився без змін. Однак, оскільки це версія з підзарядкою, на передньому крилі з боку водія є зарядний порт.

Наразі немає доступних зображень салону в цьому новому комплекті, але попередні шпигунські фото показали, що Golf 2024 отримає великий сенсорний екран, який, схоже, більший, ніж 12-дюймовий екран, що встановлюється в оновленому ID.3. Volkswagen обіцяє позбутися ємнісних сенсорних кнопок на кермі та повернутися до звичайних фізичних елементів керування. Ці зміни, швидше за все, будуть видно і в новому Golf.

Фото: motor1.com

Крім того, VW Group планує “квантовий стрибок у якості” своїх продуктів, але чи стосуватиметься це оновлених моделей або лише наступних поколінь автомобілів, залишається питанням. Також підтверджено, що у 2024 році з’явиться більш простора Skoda Octavia – чеський брат Golf. Оновлення також очікуються для SEAT/Cupra Leon і більш модного Audi A3 Sportback/Sedan.

Варто зауважити, що часи, коли Golf був лідером у продажах на європейському ринку, минули. У минулому році хетчбек VW зайняв лише п’яте місце в рейтингу продажів, поступившись Peugeot 208, Dacia Sandero, T-Roc і Fiat/Abarth 500.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти