В Україні на аукціоні продали раритетне авто за $100 000

На благодійному аукціоні, що відбувся під час Grain Ukraine Conference, поставили максимальну ставку в $50 000 за рідкісний ЗИМ 1953 року. Проте інший учасник здвоїв цю суму.

Під час аукціону, організованого на форумі Grain Ukraine Conference, був проданий ретро-автомобіль ЗИМ з колекції “Ретро-Кортеж” відомого тернопільського бізнесмена та благодійника Тараса Демкури. Декілька місяців тому він вирішив розпродати свій гараж ретроавтомобілів та використати зібрані кошти на покупку автомобілів для військових потреб та відбудову житла для біженців.

Один з автомобілів із колекції Тараса Демкури, а саме ЗИМ 1953 року випуску, був виставлений на благодійний аукціон під час Grain Ukraine Conference. Під час торгів відомий бізнесмен Борис Шестопалов зробив найвищу ставку в $50 тисяч за автомобіль, але компанія QTerminals подвоїла цю суму. В результаті вдалося зібрати $100 тисяч за автомобіль ЗИМ. Ця сума трохи менша, ніж була зібрана за Rolls-Royce Фреді Мерк’юрі, який був проданий на британському аукціоні Андрієм Данилком.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти