У Китаї стартувало виробництво найдешевшої копії Lamborghini Urus

В Китаї з монтажної лінії заводу Changan у місті Нанкін вийшов на світ новий електричний кросовер Shenlan S7. Це друга модель в лінійці Shenlan після Shenlan SL03. Офіційна прем’єра автомобіля запланована на кінець червня, й у той самий час авто з’явиться в дилерських центрах.

Shenlan S7 базується на платформі EPA1 і буде доступний у кількох варіантах. Він пропонуватиметься як повністю електричний з акумуляторною системою, так і гібридний EREV, який поєднує додатковий внутрішньо-згоряючий двигун для збільшення запасу ходу, а також модифікацію на паливних елементах водню.

Повністю електрична версія Shenlan S7 оснащена 217-сильним електродвигуном, що забезпечує прискорення від 0 до 100 км/год за 6,7 секунди, а запас ходу складає 520 км або 620 км, залежно від версії. Гібридний варіант матиме 238-сильний електродвигун та 1,5-літровий атмосферний двигун потужністю 95 кінських сил.

Shenlan S7 буде середньорозмірним кросовером з довжиною 4750 мм, шириною 1930 мм і висотою 1625 мм при колісній базі 2900 мм. Серед особливостей зовнішнього вигляду — безрамкові двері, ховані ручки дверей, подвійне скло для зниження шуму та 21-дюймові диски. У салоні буде встановлено 12,3-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи та платформу для бездротового заряджання гаджетів.

Повідомляється, що ціна на кросовер почнеться з 169 900 юанів, що приблизно дорівнює 24 000 доларам США

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти