В Україні почали масово штрафувати водіїв: що потрібно знати

Тільки протягом травня поліція оштрафувала понад 80 осіб, які систематично порушували правила дорожнього руху.

Протягом війни в Україні все частіше виникає питання про необхідність покарання водіїв, які на своїх автомобілях встановлюють гучні вихлопні системи та організовують нічні перегона Києвом. Незважаючи на всі зусилля поліції, заклики до сумління цих водіїв або намагання змусити їх дотримуватися правил дорожнього руху поки що не приносять результатів.

Заступник начальника Департаменту патрульної поліції, Олексій Білошицький, розповів на своїй сторінці, що патрульні систематично працюють з групами стрітрейсерів у Києві, і регулярно складають протоколи. Зазвичай це порушення правил розмітки, невиконання вимог дорожніх знаків, проїзд на червоний сигнал світлофора та інші подібні порушення.

Раніше поліція вже проводила “теплий прийом” біля стадіону “Олімпійський”, де збиралися стрітрейсери, і проводили перевірки автомобілів та водіїв з точки зору дотримання закону. Молоді водії також отримали повістки з вимогою з’явитися в військкомати для уточнення особистої інформації.

Після таких візитів поліції автомобільні збори в центрі міста Києва припинилися, але перенеслися на віддаленіші локації. Таким чином, можна зробити висновок, що конфлікт між поліцією та стрітрейсерами в Києві триває.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти