З’явилися перші фото нового Peugeot 3008 2024 року

Кросовер Peugeot 3008 2024 представлятиме нове покоління салону i-Cockpit, яке стане першим для цієї марки. Одним з основних нововведень буде великий криволінійний дисплей.

З’явилися перші офіційні фото третього покоління Peugeot 3008. Презентація кросовера відбудеться у вересні, а продажі розпочнуться до кінця року. Про це повідомлено на офіційному сайті концерну Stellantis.

На фото можна побачити салон Peugeot E-3008, який є електричною версією кросовера. Проте, інтер’єр для бензинової моделі буде аналогічним.

Фото: Stellantis

Новий Peugeot 3008/E-3008 стане першою моделлю бренду з оновленим інтер’єром i-Cockpit нового покоління. Одним з головних елементів стане великий 21-дюймовий дисплей. Прилади, як і раніше, будуть розташовані вище, а кермо буде компактним і знизу буде злегка здавлювати його зверху.

Крім цього, частина кнопок на центральній панелі стануть сенсорними та програмованими, що дозволить водію вибрати функції, які вони виконуватимуть. Вмістивши невеликий джойстик на передній панелі, виробник замінив важіль КПП. Колір підсвічування також можна буде налаштувати.

Кросовер Peugeot 3008 2024 стане першою моделлю цієї марки на новій платформі STLA Medium. У лінійці автомобіля, крім бензинових і гібридних версій, вперше з’явиться електричний варіант Peugeot E-3008. Його пропонуватимуть у трьох різних модифікаціях з переднім і повним приводом. Модель вже побачили на тестах, і вона має стрункий купеподібний профіль.

Джерело media.stellantis.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти