Škoda показала новий Kodiaq, який з’явиться у 2024 році

Цехи заводу Škoda у Квасінах готуються до виробництва нового покоління Kodiaq, найбільшого чеського кросовера. З метою адаптації виробничої лінії, компанія інвестує приблизно 12 мільйонів євро. Перший етап виробництва вже розпочато, а серійне виробництво заплановано на наступний рік.

Нове покоління Kodiaq буде виготовлятися на тій самій лінії, де виробляються моделі Karoq, Superb та Superb iV. Це дозволить звільнити потужності заводу в Братиславі для виробництва більшої кількості Kodiaq і Karoq щорічно. Також новий Kodiaq буде доступний як плагін-гібрид.

Інвестиції компанії спрямовані на модернізацію виробничої лінії, зокрема, на упровадження гібридної силової установки Kodiaq iV, яка може підключатися до електромережі. За допомогою існуючих технологій, таких як маніпулятори, складання шасі та конвеєри, а також модифікації роботів для нанесення клею на вікна, планується виробництво близько 410 автомобілів Kodiaq щодня.

Завдяки цим заходам, Škoda Auto збирається представити друге покоління Kodiaq вже цього року, а продажі заплановані на 2024 рік. Модель буде пропонуватися з сучасними та ефективними бензиновими та дизельними двигунами, а також вперше з м’яким гібридним рішенням.

Джерело auto.24tv
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти