У мережі показали новий Hyundai Pony

Hyundai тривалий час вагався щодо можливості випуску серійної версії вражаючого концепту N Vision 74 і, щоб бути чесними, досі невідомо, чи відбудеться це насправді. Хоча ми не знаємо, які саме думки рухаються у головах керівників компанії, ми впевнені, що ідея сучасного Pony Coupe, натхненного шоу-каром з водневим двигуном, нам дуже подобається. Щоб ви могли уявити собі, як може виглядати такий продукт, ми маємо серію цифрових макетів, що демонструють наступника Pony для нової ери.

Фото: motor1

Зрозуміло, що ці малюнки не є офіційними фотографіями Hyundai, незважаючи на те, що вони супроводжуються прес-релізом від їх творця – талановитого художника Браяна Кіма. Якість зображень дійсно вражає, і, на нашу думку, це гідний наступник оригінального Pony Coupe. Це те, що ми бажали б побачити на дорозі у такому вигляді.

Навіть при тому, що те, що ви бачите в галереї нижче, є лише вигадкою, «любовним листом до автомобільного дизайну», як пояснює сам дизайнер, воно все ж відображає його філософію. «Водіння все одно має значення» – це легке та компактне електричне купе з заднім приводом, оснащене невеликою 30-кіловат-годинною батареєю та 800-вольтовою архітектурою. Все це стало можливим завдяки трансформаційній платформі Hyundai E-GMP, яка лежить в основі серійних моделей цього бренду з акумуляторним живленням.

Фото: motor1

Якщо вам цей автомобіль здається дуже знайомим, то через те, що концепт Pony Coupe був сильно натхнений концептом N Vision 74. Обидва автомобілі мають однакову основну мову дизайну – різкий стиль та пунктирну передню та задню панелі. Але віртуальна модель має менш драматичні аеродинамічні налаштування, що робить її більш придатною для щоденного використання. І також це означає, що велике заднє антикрило більше не входить до комплекту.

«Кожна деталь Pony Coupe була розроблена з метою масового виробництва. Вона не має прямих копій панелей кузова оригінального концепт-кару або N Vision 74, але дух цих автомобілів живий у цій сучасній інтерпретації», – сказав дизайнер Браян Кім.

Фото: motor1

Що стосується планів Hyundai щодо серійної версії N Vision 74, здається, що компанія все ще не прийняла рішення щодо майбутнього цього концепту. Недавно Люк Донкервольке, креативний директор Hyundai, заявив, що автовиробник ставиться до майбутнього цього автомобіля «серйозно», але це ще не означає, що серійна версія перебуває в стадії розробки. Особливо з урахуванням попередніх заяв бренду про відсутність планів випуску концепції N Vision 74 у комерційне виробництво.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти