Розсекречено подробиці про новий Toyota Land Cruiser Prado

Японія розкрила подробиці щодо нового позашляховика Toyota Land Cruiser Prado, що наближається до своєї першої зміни покоління протягом 14 років.

Нове покоління позашляховика Toyota Land Cruiser Prado планується представити цього року, приблизно у листопаді-грудні. Японські ЗМІ перед прем’єрою надали деякі дані про очікувані оновлення в новинці від Toyota.

З’явилась інформація, що новий Prado може змінити свою традиційну назву на індекс 250. У разі підтвердження цих чуток, автомобіль очікує значне збільшення розмірів, що наблизить його до моделі Land Cruiser 300.

Зовнішній вигляд позашляховика Land Cruiser Prado буде суттєво переглянутий з повністю новим переднім кузовом, модифікованими боковинами та оновленою задньою частиною.

Одночасно з оновленнями зовнішнього дизайну, новинка Toyota може отримати силовий агрегат, що базується на бензиновому турбогібридному двигуні, який раніше з’явився у новому поколінні моделі Tundra. Цей двигун складається з бітурбованого V6, поєднаного з електромотором та 10-ступінчастою АКПП. Максимальна потужність системи, що застосовується у пікапі, становить 443 к.с. і 790 Нм крутного моменту.

Новий Toyota Land Cruiser Prado буде побудований на модульній платформі TNGA-F, що вже використовується в моделі Tundra, а також у нових позашляховиках Land Cruiser 300 та Lexus LX.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти