В Україні з’явилися дешеві електрокросовери Chevrolet із запасом ходу понад 500 км

На українському ринку з’явилися електромобілі Chevrolet Menlo, які отримали оновлення. Один з цих електрокросоверів був сфотографований у Києві і зображення опублікували на сторінці topcars_ua в Instagram.

Новий Chevrolet Menlo є доступним електромобілем, його ціна на українському ринку починається від 24-25 тисяч доларів, а навіть топові комплектації є вигідними, коштують 31-32 тисячі доларів. Ці електрокросовери Chevrolet постачаються в Україну з Китаю, оскільки саме там на спільному підприємстві General Motors та SAIC здійснюється їх збирання.

Електрокросовер Chevrolet Menlo має довжину 4,6 метра і відрізняється стриманим дизайном. Автомобіль має довгий капот і м’язисті розширені крила.

Фото: Topcars UA

Салон Chevrolet Menlo виготовлений з використанням тканини та шкіри. Автомобіль оснащений віртуальною панеллю приладів і великим 10,1-дюймовим сенсорним екраном. Об’єм багажника становить від 433 до 1077 літрів.

Бюджетний електрокросовер Chevrolet Menlo має багатий комплектаційний пакет. У версії верхнього рівня доступний панорамний дах, камери кругового огляду, функція доступу до салону через смартфон та паркувальний автопілот. Усі автомобілі Menlo оснащені системами автоматичного гальмування, контролю розмітки та системою “сліпих” зон.

Новий Chevrolet Menlo оснащений 170-сильним двигуном на передній осі та батареєю ємністю 61,1 кВт∙год. Він розганяється до 100 км/год за 9,6 секунди і досягає максимальної швидкості 170 км/год, а запас ходу становить 518 кілометрів.

Крім того, в Україну також імпортуються старі моделі електрокросоверів Chevrolet Menlo, випущені до 2022 року. Вони мають 150-сильний двигун і батарею ємністю 52,5 кВт∙год. Запас ходу цих моделей становить 410 кілометрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти