Перші серійні екземпляри Tesla Cybertruck з’являться наприкінці серпня

Згідно з інформацією, яку компанія Tesla надала своїм постачальникам, портал Electrek повідомив, що Tesla планує випускати 375 тис. пікапів Cybertruck щорічно. Перші екземпляри цього автомобіля можуть з’явитися на ринку до кінця серпня 2023 року.

Багато шанувальників Tesla з нетерпінням чекали додаткових деталей про пікап Cybertruck. Вони давно знали, що цей автомобіль буде представлений і вийде на ринок у цьому році, але завжди приємно отримати конкретні числа.

Незалежно від того, чи очікуєте ви на Tesla Cybertruck, він обов’язково з’явиться раніше, ніж очікувалося. Компанія повідомляє, що вже понад 1,5 млн людей зарезервували Cybertruck, і це число продовжує зростати. Недавно Tesla підтвердила, що Cybertruck буде доступний у цьому році, і ймовірно, це станеться наприкінці третього кварталу.

На останніх щорічних зборах акціонерів Tesla головний виконавчий директор компанії Ілон Маск зазначив, що планується випускати приблизно 250 тис. Cybertruck на рік. Він також зазначив, що фактичне число може бути між 250 і 500 тис. одиницями, тому 375 тис. виглядають достатньо точними.

Тим не менш, буде цікаво побачити, як Tesla розпочне виробництво та скільки часу знадобиться для досягнення повного обсягу виробництва. Зазначено, що поточна мета Tesla полягає в тому, щоб офіційне серійне виробництво Cybertruck розпочалося на початку жовтня 2023 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти