Tesla Cybertruck помітили під час тестів

Тестовий екземпляр Tesla Cybertruck, повністю покритий камуфляжною вініловою плівкою, був помічений в місті Пало-Альто, що знаходиться в Каліфорнії. Фотографії цього автомобіля були опубліковані на форумі Cybertruck Owners Club.

Це цікаво, оскільки Tesla зазвичай не використовує камуфляж на своїх тестових прототипах і рідко вдається до цієї практики. Ілон Маск, знайшовши це смішним, жартома написав у своєму Twitter: “Добре, що ми використали камуфляж, лол”.

Здається, що компанія переглядає своє ставлення до використання камуфляжу, особливо коли мова йде про Cybertruck. Зазвичай автовиробники обгортають свої прототипи нових або оновлених моделей, щоб приховати їх дизайн, пропорції та інші особливості, які ще не розкриті публіці.

Tesla не використовує цю практику, а натомість випробовує свої нові прототипи, використовуючи їх як тестові мули. Навіть у тих рідкісних випадках, коли помічають новий прототип Tesla, він зазвичай не приховується камуфляжем.

Проте, в цьому конкретному випадку з Tesla Cybertruck все інакше. Прототип виглядає, наче покритий пустельним камуфляжем, і ми маємо визнати, що це виглядає вражаюче. Тепер постає питання, чому Tesla вирішила представити повністю загорнутий в камуфляж Cybertruck, особливо зважаючи на те, що електричний пікап вже був помічений без камуфляжу.

Можливо, Tesla намагається приховати якісь нові елементи, які були додані до Cybertruck? Ми ретельно розглянули фотографії, але окрім камуфляжу не змогли виявити нічого відмінного на цьому прототипі порівняно з попередніми спостереженнями. Навіть з небагатьох слів Ілона Маска під фотографіями – “Добре, що ми використали камуфляж, лол” – немає жодних вказівок, які допомогли б розгадати цю таємницю.

Здавалося б, камуфляж мав би сенс, якщо Tesla планує запропонувати камуфляжну плівку як додаткову опцію для Cybertruck, але поки немає жодних ознак, що автовиробник розглядає таку можливість.

Джерело insideevs.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти