Новий Kia Seltos сфотографували без камуфляжу

З’явилися фотографії оновленого кросовера Kia Seltos, який призначений для індійського ринку.

Варіант моделі для Індії має деякі відмінності в порівнянні з глобальною версією Seltos. Його передній бампер і обрамлення протитуманних фар підфарбовані у кольори кузова.

Оновлений Seltos отримав панорамний дах з люком, що робить його першим автомобілем Kia на індійському ринку з системами ADAS – системи допомоги при водінні. Присутність комплексу систем безпеки підтверджує датчик, розташований у нижній частині решітки радіатора.

Фото: motorbeam.com

Фотографії оновленого Seltos були зроблені неподалік від заводу Kia в індійському Андхра-Прадеші, де буде вироблятися ця “свіжа” модель. Серед важливих змін в екстер’єрі можна відзначити нові бампери “по колу” і перероблену передню оптику зі світлодіодними ходовими вогнями. На задній частині автомобіля помітний логотип GT Line, що свідчить про те, що ці фотографії зображують “спортивну” версію Seltos з двома вихлопними трубами.

У салоні оновленого Seltos будуть встановлені два екрани – цифрова панель приладів і центральний дисплей мультимедійної системи. Вентиляційні отвори будуть зужчими, а блок управління кліматом зазнає змін. Замість звичайного важеля перемикання передач буде встановлено поворотний селектор. Базове оснащення включатиме шість подушок безпеки, а системи безпеки ADAS можуть бути доступні за додаткову плату.

За даними порталу Autocar India, оновлений Kia Seltos буде доступний з трьома типами двигунів: 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 115 кінських сил, 1,5-літровим дизельним двигуном з потужністю 116 кінських сил і турбомотором, який генерує 160 кінських сил. Коробки передач залишаться незмінними.

Джерело motorbeam.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти