З’явилася нова інформація про Skoda Kodiaq 2024 року

Під час тестування на Нюрбургрингу був помічений кросовер Skoda Kodiaq другого покоління, який незабаром з’явиться на ринку. Зауважено, що нове покоління цього кросовера матиме деякі зміни у дизайні.

За повідомленнями свідків, новий Kodiaq матиме більші радіаторні решітки з великими вертикальними ламелями. Вони будуть поєднані зі стрілоподібними фарами і масивним переднім бампером з виразними повітрозабірниками. Щодо зовнішніх змін, то нова модель отримає оновлену передню частину з новим капотом.

У задній частині автомобіля очікується вузькі фари, які будуть з’єднані тонкою світлодіодною смугою. Задній спойлер також буде трохи збільшений.

Окрім зовнішнього вигляду, новий Skoda Kodiaq другого покоління буде мати різні технічні модифікації. Згідно з оголошеннями Skoda, автомобіль буде пропонуватись з бензиновими та дизельними двигунами, а також вперше у моделі будуть доступні гібридні версії, включаючи моделі з можливістю зарядки від розетки. Крім того, новий Kodiaq буде базуватися на вдосконаленій платформі MQB.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти