В Україні засвітився Lamborghini Urus Mansory за 500 000 $

Розкішний Lamborghini Urus Mansory помітив кореспондент видання Bigmir Авто та зловив на камеру неймовірний спортивний кросовер, який проїжджав київськими вулицями. Цей автомобіль – тюнінгований Lamborghini Urus Mansory, вартістю близько 500 000 доларів. Окрім зовнішніх та внутрішніх модифікацій, ця машина отримала потужність двигуна, підняту до 900 кінських сил.

У тюнінгованій версії Lamborghini Urus, яка носить приставку Mansory Venatus, впроваджено більш агресивний дизайн та значну кількість карбонових деталей. Передні арки були розширені, а автомобіль отримав 24-дюймові колеса.

Фото: Bigmir)АВТО

Mansory також пропонує перетяжку салону використовуючи дорогоцінну шкіру та екстравагантні кольори. Карбонові вставки можуть бути встановлені в салоні. Крім того, ательє може налаштувати двигун автомобіля за бажанням клієнта. 4,0-літровий V8 з двома турбінами може бути зміцнений з 650 кінських сил до 745, 820 або навіть 900 кінських сил (точної версії, яку було помічено на київських вулицях, не відомо).

Максимальна швидкість модифікованого автомобіля становить 323 км/год, а час розгону до 100 км/год складає 2,9 секунди. Ціна автомобіля залежить від різних опцій і може перевищувати 500 000 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти