Нову Toyota C-HR представили офіційно

Компанія Toyota випустила друге покоління свого кросовера C-HR, а концепт-кар Prologue, який був представлений у грудні 2022 року, служив його передвісником. Екстер’єр автомобіля очікувано зазнав змін і став набагато більш сучасним порівняно з попереднім поколінням.

Фото: newsroom.toyota.eu

Дизайн нової Toyota C-HR схожий на моделі з лінійки електромобілів bZ: він став різкішим, динамічнішим і спортивнішим. Бічні панелі автомобіля стали масивнішими і м’язистішими, а фари об’єдналися тонкою світлодіодною смугою. Передня частина кросовера тепер має гострі фари, які трохи нагадують “рибу-молот”.

Фото: newsroom.toyota.eu

Салон Toyota C-HR повністю перероблено, і тепер в ньому є два екрани: цифрова приладова панель діагоналлю 12,3 дюйма і медіа-система з таким самим розміром сенсорного екрана. Вищі комплектації оснащені проекційним дисплеєм на лобовому склі, панорамним дахом, акустичною системою JBL, атмосферним підсвічуванням з 64 відтінками та іншими “преміальними” опціями.

Фото: newsroom.toyota.eu

В новій Toyota C-HR використовуються виключно гібридні силові установки. Принаймні в Європі будуть доступні три варіанти, як з переднім, так і з повним приводом. Найнижчі комплектації отримають 1,8-літровий двигун на передній осі та електродвигун з загальною потужністю 140 к.с. У середній версії застосовується така ж схема, але з 2,0-літровим двигуном і загальною потужністю 198 к.с. Найпотужніший варіант має повний привід і загальну потужність 223 к.с., та може розганятися до першої сотні за 7,2 секунди, досягати максимальної швидкості 180 км/год і проїжджати на електриці до 66 км.

Наразі ціну на новий кросовер Toyota C-HR не оголошено, але уже почали приймати попередні замовлення на нього в автосалонах Європи.

Джерело newsroom.toyota
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти