Skoda вперше показала новий Kodiaq: подробиці

Чеський виробник автомобілів Skoda анонсував друге покоління кросовера Kodiaq, яке буде представлено у вересні цього року.

Основним оновленням, варто відзначити, що новий Kodiaq залишиться тим же розміром і форматом, що і його попередник. Він буде побудований на платформі MQB, а колісна база залишиться незмінною – 2791 міліметр.

Збільшаться габаритна довжина і висота на 61 мм (до 4758 мм) і 4 мм (до 1657 мм) відповідно, а ширина скоротиться на 18 мм (до 1864 мм). Покупці зможуть обирати між п’ятьма та сімома місцями в салоні, як і раніше.

Салон стане більш просторим. Об’єм багажника у п’ятимісному виконанні збільшиться з 835 до 910 літрів, а у семимісному – з 270 до 340 за третім рядом та з 765 до 845 літрів, якщо його скласти.

У нового Kodiaq вже в базовій комплектації будуть цифрова панель приладів з екраном розміром 10,25 дюйма та мультимедійна система з сенсорним екраном діагоналлю 12,9 дюйма.

Найдоступніші версії з переднім приводом будуть оснащені або 2,0-літровим турбодизельним двигуном потужністю 150 к.с., або модернізованим 1,5-літровим бензиновим турбомотором з такою ж потужністю, який тепер доповнений 48-вольтовим стартер-генератором.

Повний привід буде доступний для моделей з 2,0-літровими турбомоторами: бензиновим TSI потужністю 204 к.с. та дизельним TDI потужністю 193 к.с. Усі двигуни будуть поєднуватися з семиступінчастою “роботизованою” коробкою передач DSG з двома зчепленнями.

Також буде представлена нова версія Kodiaq iV, яка буде гібридною. Вона буде мати таку ж схему, як у “Тігуана”: 1,5-літровий бензиновий турбомотор потужністю 150 к.с., електродвигун і шестиступінчасту “роботизовану” коробку передач DSG. Гібридний привід може бути тільки переднім, а пікова потужність системи складе 204 к.с.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти