Назвали повнорозмірний позашляховик, який став найпопулярнішим в Україні

На українському ринку повнорозмірних позашляховиків з’явився новий лідер. Цим лідером став Volkswagen Touareg у сегментах E SUV та F SUV.

Популярність цього позашляховика зросла на новий рівень. У березні 2023 року Touareg став лідером не лише серед повнорозмірних позашляховиків, але й у сегменті середньорозмірних (D SUV). Він випередив за популярністю Toyota Land Cruiser Prado та Skoda Kodiaq.

Також у травні 2023 року Touareg продовжив свою успішну серію. Він зайняв перше місце у всіх позиціях. У сегменті E SUV він випередив Mercedes-Benz GLE та Toyota Land Cruiser. Таким чином, позашляховик зайняв 16,5% ринку.

Вартість Volkswagen Touareg в Україні стартує від 2 955 447 грн. Він доступний у двох варіантах – з бензиновим та дизельним двигуном. Потужність автомобіля коливається від 231 до 422 к.с. Обидва варіанти оснащені 8-ступінчастою автоматичною трансмісією.

Не менш значущою подією стане осінь 2023 року, коли на українському ринку з’явиться нове покоління Volkswagen Touareg. Неможливо виключити, що воно також буде претендувати на лідерство у своєму сегменті.

Джерело wheel-news.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти