Дебютував оновлений Lexus ES

Автобренд Lexus представив оновлену версію седана ES для американського ринку. Зміни у новій моделі, яка вийшла на ринок у 2024 році, незначні: у топовій комплектації додано нові 18-дюймові колісні диски, а також доступний додатковий пакет електроніки.

Пакет під назвою Technology Package тепер доступний для Lexus ES 2024 у всіх версіях, включаючи базову версію Base. Він включає вдосконалену медіасистему з 12,3-дюймовим сенсорним екраном, проекційний екран, голосового помічника і можливість оновлення програмного забезпечення через Інтернет.

Також топова версія Ultra Luxury отримала нові 18-дюймові колісні диски з покриттям Vapor Chrome. Проте покупці седана ES в версії Luxury також можуть замовити ці диски як додаткову опцію.

Зовнішні зміни у Lexus ES 2024 незначні. Він пропонується з тими ж трьома доступними двигунами: базовим 2,5-літровим атмосферним двигуном потужністю 207 кінських сил, 3,5-літровим V6 двигуном потужністю 306 кінських сил і гібридною версією на основі 2,5-літрового двигуна.

Перші автомобілі Lexus ES 2024 модельного року з’являться у дилерських центрах США наприкінці літа. Ціни вже встановлені і починаються від 43 190 доларів. У порівнянні з поточною моделлю, нова версія ES вартує на 700 доларів дорожче.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти